Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πολλές δεκάδες συμπολιτών μας συμμετείχαν τη Δευτέρα 21/11 στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας που κάλεσε η επιτροπή μας. Ως κάτοικοι και δημότες του Δήμου Γλυφάδας διεκδικήσαμε το αυτονόητο, αυτό που μέχρι πρότινος η δημοτική αρχή είχε αρνηθεί. Τη δέσμευση του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής αρχής ότι θα στηρίξει νομικά και τεχνικά τον αγώνα που δίνουμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου και της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ, ενάντια στο χαράσι της Δ.Ε.Η. το οποίο ούτε θέλουμε, ούτε και μπορούμε να πληρώσουμε.
Με την παρουσία μας πετύχαμε την καταρχήν δέσμευση της δημοτική αρχής ότι θα προχωρήσει στις αναγκαίες νομικές ενέργειες προάσπισης όλων των πολιτών που θα αρνηθούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, χωρίς όμως να δεσμεύεται περαιτέρω για την επί της ουσίας υπεράσπιση των πολιτών που θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία πιθανή διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω των απαραίτητων ενεργειών π.χ. επανασύνδεση της παροχής κ.α.
Δεν μας εξέπληξαν! Ό,τι δε μπορεί ή δε θέλει να κάνει η δημοτική αρχή Γλυφάδας θα το επιτύχουμε όλοι μαζί μέσα από το συλλογικό δρόμο. Συντονισμένα και οργανώνοντας τη δράση μας, θα απαντήσουμε στις απειλές της κυβέρνησης για κόψιμο του ρεύματος και θα διεκδικήσουμε και από το Δήμο Γλυφάδας να στηρίξει έμπρακτα τους δημότες.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάθε γειτονιά και πυρήνα δράσης που θα ακυρώνει κάθε προσπάθεια εκβιασμού. Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε αντιλαική πολιτική.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Δευτέρα 28/11, 6:30 μ.μ., Αν. Ρωμυλίας 123 & Γ. Γεννηματά

ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!