Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


Εκστρατεία τρομοκράτησης έχουν εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λοιποί εκπρόσωποι του μαύρου μετώπου κυβέρνησης - Ε.Ε – ΔΝΤ - κεφαλαίου. Θέλουν να κάνουν τις παρελάσεις σε ένα κλοιό από ΜΑΤ, ασφαλίτες και παρακρατικούς. Μας απειλούν με προσαγωγές, γκλοπ και χημικά. Δε μας τρομάζουν πλέον. Νικήσαμε το φόβο στις πλατείες το περασμένο καλοκαίρι, στο λαϊκό ξεσηκωμό την 28η του Οκτώβρη, στην κοινωνική έκρηξη στις 12 Φλεβάρη. Εργαζόμενοι, άνεργοι και νεολαία θα είμαστε ξανά στο προσκήνιο κόντρα στα σχέδια τους. Έχουμε όλο το δίκιο με το μέρος μας. Δεν ονειρευόμαστε καμία ανάπτυξη με μισθούς 400 ευρώ και 2 εκατομμύρια ανέργους. Δεν ανεχόμαστε καμία κοινωνική σταθερότητα που περνάει μέσα από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους.
Ξέρουμε ότι τρέμουν τη λαϊκή αγανάκτηση πιο πολύ και από την κατρακύλα στα ποσοστά και το μαύρισμα στις επερχόμενες εκλογές.
Είμαστε στο πλευρό των μαθητών που αντιδρούν. Όλοι εμείς γονείς, συγγενείς και εκπαιδευτικοί ξαναθυμόμαστε περήφανοι τα γεγονότα στις 28 Οκτωβρίου. Στηρίζουμε τη γενιά που σήμερα βιώνει τις περικοπές στην παιδεία, τις συγχωνεύσεις σχολείων, τις ελλείψεις σε βιβλία και καθηγητές επενδύοντας στη σίγουρη αβεβαιότητα. Στηρίζουμε τη γενιά που τα μοναδικά όνειρα που μπορεί να κάνει σχετίζονται με τη μετανάστευση.
Δε θα γίνουμε ραγιάδες του 21ου αιώνα.
Αγώνας διαρκείας ενάντια στη σύγχρονη τυραννία.

Καλούμε το λαό της Γλυφάδας να μετατρέψει τις παρελάσεις σε διαδηλώσεις ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ.
Προσυγκέντρωση της επιτροπής κατοίκων απέναντι από το δημαρχείο Γλυφάδας, Κυριακή 25/3, 10:30π.μ.