Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές

Συνέλευση Δευτέρα 15/10/2012 στις 7.00 μ.μ.
στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα
(Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου).

Πρόσκληση - Κάλεσμα
Τα πράγματα δυσκολεύουν, τα νέα μέτρα ψηφίζονται τις προσεχείς μέρες και οι αντιδράσεις πρέπει να ενισχυθούν και να κορυφωθούν και κεντρικά αλλά και στην πόλη μας.
Η επιτυχία των κινητοποιήσεων, της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης την Πέμπτη 18/10 είναι θέμα απόλυτης αναγκαιότητας και άμεσης προτεραιότητας.
Ακόμη τρέχει το θέμα της πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ που περιέχουν το χαράτσι.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!
Από την άλλη μεριά έχουμε μια συνεχή κλιμάκωση των μέτρων εκφοβισμού από τις δυνάμεις καταστολής και ένταση των αυθαιρεσιών από την μεριά τους.
Παράλληλα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εντείνει την φασιστική δράση της και βάζει στο στόχαστρο της ακόμη και τα παιδιά των αλλοδαπών που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, υποκύπτοντας στο αδιανόητο και ναζιστικό αίτημα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ζητάει στοιχεία για τον αριθμό των αλλοδαπών βρεφών και νηπίων που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς όλης της χώρας και επομένως και στο Δήμο μας. Πρέπει να αντιδράσουμε αποφασιστικά.
Οι πολίτες της Γλυφάδας πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να αντισταθούμε, σε κάθε χώρο, σε κάθε γωνιά, σε κάθε ευκαιρία, στο νεοναζιστικό κίνδυνο, έτσι όπως αυτός εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή.
Για να συζητήσουμε όλα τα παραπάνω και να οργανώσουμε τις αναγκαίες δράσεις μας, καλούμε σε Συνέλευση όλα τα μέλη της «Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές»
Η συνέλευση αυτή έχει ορισθεί για την Δευτέρα 15/10/2012 στις 7.00 μ.μ. στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου).
ΘΕΜΑΤΑ:
1.    Μέτρα προπαγάνδισης της απεργίας στην πόλη μας με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 18/10 στην Αθήνα.
2.    Συγκέντρωση δηλώσεων προς την ΔΕΗ για την άρνηση πληρωμής του χαρατσιού και ορισμός ημέρας μαζικής κατάθεσής τους στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ.
3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανοικτό κάλεσμα προς τις συλλογικότητες της πόλης μας (σωματεία, συλλόγους γονέων, δασκάλων, καθηγητών κ.λ.π.) για τον συντονισμό και την από κοινού οργάνωση αντιφασιστικής δράσης.
Όλοι καταλαβαίνουμε την ανάγκη της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής μας στην Συνέλευση της Δευτέρας καθώς και της ανάγκης να δραστηριοποιηθούμε όλοι.
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com